tiistai 4. syyskuuta 2012

Tiistai jo kohta mennytkin on

Tiistain alkuiltaa. 

Käsittämätöntä, että taas on tiistai. Just oli viime tiistai ja nyt jo tämä tiistai ja kohta jo myös ensi tiistai ja joulu. 

Istun mahdollisimman pitkään käsieni päällä, etten ala hössöttämään ja kirjoittamaan joulusta. Tänään se on helppoa kun kärpäset lentelee ja ampiaiset sinkoilee, mutta oottakaapa kun päivät synkistyy ja kylmenee, niin minätäti tunnen nenässäni jo jouluisan tuoksahduksen. Kyllä näin on. Anteeksi siitä, tiedän että jouluhulluuteni ärsyttää monia. 

Mutta sitä ennen voisin olla vaikka ihan yleis-elma-sekopää-klemmaroitsija.  

Melkein yhtä hassulta kuin joulusta puhuminen kesäkeleillä kuulostaa se, että hirvittävän moni on kaatunut petiin hillittömän syysflunssan takia. Ymmärtäisin, jos vesiräntää vihmoisi ovista ja ikkunoista ja lämpötilat ois radikaalisti kylmemmät. Mistä flunssat tietää kalenterin, eli että haa, nyt on syyskuu, iskempä? 

Mun sisäinen syysflunssakalenterini on näköjään offline-tilassa, koska en koskaan enää nykyisin sairasta. En ole tästä yhtään tietenkään pahoillani, paitsi ehkä ihan vähän silloin, kun töissä tulee ryysistilanteita, jotka  "kyllä Elma hoitaa". Että voikun sillä Elmalla oiskin hyvä syy jäädä vaan himaan ja jättää asiat jonkun toisen Elman hoidettavaksi. Mä olen nimittäin kyllä niin korvaamaton. Not. Älkää luulko että luulen asiain näin olevan.  

Facebookissa näyttää olevan joka toisella linkkinä uutinen, jossa se tytärtään kuoliaaksi kiduttanut kauhufaija on hakattu vankilassa.

Vankiloissahan on kai aina ollut joku kirjoittamaton sääntö, että lapsiin millään tavoin sekaantuneet ovat sitä alimmaisista alinta kastia ja niinhän ne ovatkin. Monet varmaan muistavat  kamalan Jammu-sedän? Sitähän jouduttiin suojelemaan, ettei ois päässyt päiviltään vankilassa. Mun mielestä toi on jotenkin nurinkurisen omituinen kuvio että huh huh. Siis toi suojeleminen. 
Mulla ei ole tuosta asiasta mitään muuta sanottavaa. En pysty kykenemään sanomaan mitään. 

Eikä mulla oo mistään muustakaan nyt mitään sanottavaa. Vaikka kuinka miettisin. 

Loppukevennykseksi kuva, kun leikittiin hienoja. Eli skumppalasit ja parfyymit sävysävyyn, tietty ;)
2 kommenttia:

 1. Syysflunssat iskevät aina heti kun koulut alkavat:( Miten ihmeessä onnistut välttämään flunssat? Jotain supervitamiineja, positiivista ajattelua, flunssakiintiö täynnä, muita poppakonsteja (lämmin paituli, riittävästi kotoilua)?

  VastaaPoista
 2. Minna, tsih noille sun arvuutteluille.
  On mulla kyllä sellaisia suurvahvoja c- ja d-vitamiinejä, jotka ihan ameriikasta tilasin netin kautta. Mutta en oo niitä nyt kyllä ees muistanut syödä, että en siis tiiä mikä on selitys tälle. Lämpimät paitulit eivät kuulu repertuaariini, kotoilu kylläkin.
  Mutta olen kuitenkin kymmenien ihmisten kanssa tekemisissä päivittäin, eli ei kotoilukaan ihan selitä tätä flunssattomuutta.
  Tietty toi koulujen alkaminen on looginen selite syysflunssalle, mutta jotenkin taas nyt kun täällä on hiki-ilma niin tuntuu vaan hassulta.
  Positiivinen koitan olla vaikka välillä vituttaa niin ettei veri kierrä ;) Tsih.

  VastaaPoista