tiistai 11. syyskuuta 2012

Mummo uhoilee

Tyhmää tiistaita kaikille.

Ei tässä siis muuta tyhmää ole kuin tämä viikonpäivän nimi ja sen sijainti tässä seitsenpäiväisessä järjestelmässämme. Ehkä vähän ekstra-tyhmyyttä tähän päivään toi se, että sorvaamossa on taas kaiken maailman asiat jotenkin ihan solmussa ja sekaisin ja sekopäisissä tunnelmissa.
Mielestäni työasioita, ei hyviä eikä pahoja eikä sen välisiä pitäisi joutua miettimään illalla kotona, mutta yhä useimmin kyllä vaan nykyään joutuu. Joko mun toleranssi on madaltunut, tai työelämän muut koukerot on korkeentuneet tms. Oli miten oli mutta tyhmää.
Eilen illalla olin taas kerran ihan varma, että nyt se suurflunssa, mikä jyllää kaikkialla, on minussa. Joka paikkaa kolotti, jäyti, särki, jomotti ja vihloi. Enkä jaksanut tehdä mitään muuta kuin koomailla sohvalla ja katsoa esim. Muuttajat-ohjelmaa. Sanokaapa nyt taas mikähän järki tollasessakin tosi-tv:ssä on? Muutto nyt on kauhea proseduuri kaikille, miksi ihmisten muuttoa pitäisi katsella vielä telkkaristakin? Käykö se kuntoilusta, kun katsoo telkkarista tavaroita kantavia ihmisiä? Sitäpaitsi, näillä muuttajilla oli sponsoreiden mainoksilla vuorattuja muuttolaatikoita kaikki paikat täynnään. Kyllä jos Tauno ja Terttu Tavis perheineen muuttaa, he saavat itse niska limassa laatikkonsa hankkia, täyttää, kantaa, roudata, hommata auton, roudata ja purkaa jne. Ihan tyhmä ohjelma!

Tänään aion kyllä ihan varmana olla tehokas. Joopati joo. No olenkin jo kyllä vähän ollutkin. Löysin mm. kaksi palauttamatonta Makuunin elokuvaa. Joutuvatko teiniosastoni nyt vankilaan? Kun palautan ne vasta huomenna? Apua. Tyhmä tiistai!

Sit unohdin käydä ostamassa koiralle ruokaa. Aion antaa sille kissanruokaa. Tuleeks siitä nyt joku sekasikiö? Koirakissa? Ei kai ny kerta haittaa? Ärh, ärsyttävä tää tiistai. 

Nyt on niin ärsyttävää, että lähden potkimaan seiniä. MOIDO.
ps. ehkä vähän liioittelen, pyrkii naurattamaan mun mummouho.

1 kommentti:

  1. Ällö rakokin jäi kommenttiosaston ja tekstin väliin. TYHMÄÄ! En ala korjaileen. Kovat Elmat ei korjaa mitään;)

    VastaaPoista