maanantai 24. syyskuuta 2012

Ohi on!

Huh huh ja heipä hei.

Nyt on syyskuun paardiputki ohi, ja hyvä niin. Voitteko kuvitella, että eilen kun hieman krapulaisena heräsin, niin kroppaan valahti sellainen ihana onnentunne, että ohi on! Siis bileputki. 
Ei bilettämisessä tosiaankaan mitään vikaa ole, mutta tälläisessä joka ikisenä viikonloppuna bilettämisessä on. Voisi jakaantua tasaisemmin nää juhlameiningit.

Yleensä sitä odottaa lomaa että voi bilettää. Minulla on nyt tunne että nyt alkoi loma, kun ei tarvitse bilettää;) No onhan sekin nyt ihan perseettistä, kun monena lauantaina on pitänyt laittaa kello soimaan erinäisten bilejärkkäilyjen tai -matkustamisen takia.  Ens lauantaina nukun pylly pystyssä just niin kauan kuin huvittaa ja teen just mitä huvittaa.

Sitäpaitsi, yksikään viikonloppu tässä kuussa ei ole virkistänyt minua. On virkistävää olla sosiaalinen, tavata ihmisiä jne, mutta muutoin.. olen maanantaisin aika raatona, vaikka yleensä en ole. Kun edelleenkään wanha ei niin jaksa. 

No tuli nyt varmaankin selväksi, että olen täydessä kyllästymisen tilassa bilettämiseen mutta nyt- OHI ON! Saa ehkä kotonakin tehtyä vihdoinkin jotain järkevää eikä vain sellaista kosmeettista pintahässäkkää, että joo joo on täällä siistiä, kattokaa kun nyt onkin siistiä, mutta älkää nyt vain ihmeessä avatko tuota vaatehuoneen ovea, koska saatatte saada päällenne hirvittävän roinavuoren.  Kaikki ylimääräinen kama on heitetty sinne jemmaan. Siellä on kaikenlaisen tauhkan omat bileet.

Tänään on sellainen spesiaalipäivä, että menen jokaisen tyttäreni, joita on siis kolme kappaletta, kanssa Ikeaan. Nyt on vuorossa kaiketi vain sellainen täsmäkatsaus, että mitä nyt keltäkin eniten puuttuu ja niitä sit kirjaillaan ylös ja siitä jatkokirjoitetaan vaikka joulupukille. Nimittäin, kohta  joulu taas on, tasan 3 kk päästä. Ihanaa! <3

2 kommenttia:

  1. Tuota ilmiötä kutsutaan keski-ikäisyydeksi. Musta se on parasta, ei mitään sovittua, ei mitään ylimääräistä, saa vain olla ja möllöttää tai tehdä itselle kivoi juttui.

    VastaaPoista
  2. Maketsu, no sitäpä sitä. Täys kalenteri ahdistaa, vaikka se ois täynnä kivoja juttuja. Spontaanit asiat on usein niitä parhaita

    VastaaPoista