keskiviikko 29. elokuuta 2012

Syyskiireitä tai ei

Heips.

Syksyähän pidetään usein jonkunlaisena pellossa eläneen ihmisen uutena alkuna. Syksyllä sulatetaan kesäkilot ja jatketaan pieleenmenneitä laihdutusprojekteja. Syksyllä aloitetaan jumppa, humppa ja zumba. Syksyllä ilmoittaudutaan työväenopiston kurssille, kansalaisopiston kurssille ja vaikka minne. Syksyllä tehdään kaikki mitä ei koko vuonna ole saanut tehdyksi. Syksyllä ollaan täynnä energiaa ja onnistumisia, kun ei oo enää niin kuumakaan ja mitä nyt kaikkea mahtavaa.

Radiossa puhuttiin aamulla tälläistä:

Luonto ja eläimet, joihin me ihmisetkin osana kuulumme, rauhoittuvat syksyllä ja valmistautuvat horrokseen/talviuneen. Ja nekin yksilöt, jotka pysyttelevät hereillä, toimivat matalammalla profiililla kuin muina vuodenaikoina. 

Ihminen toimii siis aivan eri tavalla kuin kaikki muu eläväinen tässä luomakunnassa. Olisiko tässä mahdollinen syy kaikenmaailman kaamosmasennuksiin sun muihin, mehän toimimme ihan luonnonvastaisesti!

Eiks enää tarvi ollakaan huonossa omassatunnossa siitä, että itse tykkään KOTOILLA just syksyllä ja talvella. Muina jäljellejäävinä vuodenaikoina voi sit kiroilla kun laihtuminen ei suju yhtään sen paremmin kuin zumbakaan. Heh he. 

No mutta että tällästä. 

Mä oon ehkä kipeeksi tulossa. Menen ehkäisemään sitä sohvannurkkaan. Murjottaminen sohvannurkassa auttaa kaikkeen. Kokeilkaa vaikka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti