tiistai 15. toukokuuta 2012

Päivän asu

Pitkästä aikaa parasta Facebookissa on Wanha Blogistania- ryhmä. Itse olen ollut bloggaaja (olen aina tehnyt sitä kahdella geellä) vuodesta 2004.

Kyllä minä vielä joskus sen sellaisen ihan oikean muistobloggauksenkin teen, mutta tänään tottelen aihetta "Päivän asu"- ilman kuvia. 

 
Okei, päivän asu ilman kuvia.

Ylläni on kotivaatteet, koska olen kotona. Kotivaatteeni eroavat hävettävän vähän ei-kotivaatteista, mutta jotenkin kuitenkin. 

Noniin, päälläni on musta t-paita, jonka tekstissä piilee iso vitsi. Tässä näet lukee: HECTOR Näkemiin-Kuulemiin jäähyväiskiertue 2007. HAH! Sittemmin näitä erilaisia näkemiin-lopetan-hyvästi-eikuenlopetakkaan-ehkäjatkankin-täällämätaas olen- paitoja on ilmaantunut vuosittain... Selässä on sitten kiertueaikataulu, jota en jaksa alkaa nyt katsomaan ja ketäpä se nyt kiinnostaisikaan. Ei ketään, jos minulta kysytään. Paidasta ei ole maksettu senttiäkään.

Koska olin äsken hieman puutarhaani kuopimassa, ylläni on myös turkoosi huppari. Tähänkin liittyy eräänlainen vitsikkyyden poikanen. Tämä on nimittäin tyttäreni poikaystävän eli "vävyni" huppari, joka oli menossa kiertoon eräälle silloin 10-vuotiaalle sukulaispojalle. Siinä näitä samanlaisia mutta erivärisiä huppareita oli neljä kappaletta odottamassa kierrätystä. Kierrätykseen ne päätyivätkin, nimittäin minulle. Hahaa!  Hupparista en ole maksanut senttiäkään.

Pitääks kalsaritkin selostaa? Ihan tavalliset punaiset bomull-kalsarit näyttää olevan. Ei mallia mummo, mutta ei mitkään pornopöksytkään. Tavallisen tädin tavalliset kalsarit. Hinnaksi arvioisin... no pari euroa?

Verkkarit olen saanut joululahjaksi. Nämä ovat sitä sellaista... "samettimaista" materiaalia. En tiedä kyseisen tekstiilin laatua, mutta sellaset karvankerääjäthän nämä ovat. Ihan kivat jalassa, leveet lahkeet ja kaikki. Hinta itselleni 0 euroa. 

Sukat: Citymarketin niputettu "osta kahdet, maksa kolmet"- settiä. Valkoiset, puristamattomat. Mulla on joku sisäänrakennettu sukkien puristusongelma. No nyt ei ole. Sukkapakkauksen hinta ehkä joku... kolme euroa; joista yhden sukkaparin hinnaksi tulee siis euro.

Lenkkarit: Adidaksen joku ihmemalli. Ei tosiaankaan mitkään Golden Starit vaan jotkut tyhmät Lady Fit-versiot. Ostettu sporttipuoti Citymarketista. Tais maksaa 29 euroa. 

Päivän asun hinta siis kolmisenkymppiä.

Tästä päivän asusta on aika helppoa pistää paremmaksi.

5 kommenttia:

 1. moottelin et onko sulla joku paituli ilmestyny....kun muistan että oot niiden suuri ystävä...

  VastaaPoista
 2. Ai, voi. Mä olen nyt sydän verta vuotavana täällä, koska aloitin vasta 2007 enkä näin ollen ole hyväksytty tuohon ryhmään.

  VastaaPoista
 3. Anne, paituleita ei ole eikä tule. Ei ainakaan sillä nimellä ;)
  Tiina, joo vääryys! Kyllä 2007 pitäs hyväksyä, ainakin jos on hyvä tyyppi! Näin o!

  VastaaPoista
 4. Joo, minäkin olen saanut tosi hyviä vaatteita itselleni kun yksi työkaveri on antanut omille lapsilleen pieneksi käyneitä vaatteita minun pojilleni. Farkkuja, takkeja, verkkareita, puseroita, t-paitoja jne. Yhdet tennarit hylkäsin lopulta kun pojat alkoivat huomautella etteivät olleet koskaan ennen nähneet jaloissani niin rumia jalkineita.

  VastaaPoista
 5. No mutta missä luuraa pallokalsarit?!

  VastaaPoista