sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Matalan profiilin polkka

Nyt kun tuolla Facebookin puolella blogit ovat hyvin edustettuina uusien blogiryhmien ansiosta, niin otinpa ihan sitten vaikka sen kunniaksi kopion mun ihka ekasta bloggauksestani vuodelta 2004, jossa kerron muutamia faktoja itsestäni.


Pastean tuon tuotoksen tähän ja laitan viereen punaisella tämän päivän tilanteen. Saas nähdä onko esim. sukupuoleni muuttunut tai jotain muuta älyn jänskää.


- olen nainen / no taidan olla edelleenkään
- en ole enää nuori / kyllä mä nyt taas olenkin.. hehe.
- omistan perheen, johon kuuluu mies ja lapsia / lapset ovat muuttaneet omiin koteihinsa ja mies vanhenee rinnallani. <3 Jotenkin tuo omistaminen kuulostaa vähän tökeröltä.
- kaikki lapseni ovat kouluikäisiä / kaikki lapseni ovat kouluiättömiä. Kaksi tosin opiskelee, mutta lienen olen tarkoittanut peruskoulua tuossa
- meillä on lemmikkieläimiä / lemmikkieläimet ovat levinneet jopa toiseen kaupunkiin tyttären mukana, mutta on niitä täälläkin vielä- ikäloppu koira, kolme kissaa ja kolme pupua kesälomailemassa "mummolassa"
- asun väljästi tilavassa rivitalokodissa / no nyt täällä vasta tilavaa onkin! Mutta sama koti siis
- koti sijaitsee itä-helsingissä / täällähän tämä
- naapurini ovat minulle lähinnä hyvänpäiväntuttuja / no nyt ne on vähän enemmän, mutta mitään bestiskavereita eivät
- käyn ansiotyössä / edelleenkin, eläkkeeseen on vielä matkaa.
- kuljen työmatkat julkisilla kulkuneuvoilla / nyt on vähän lipsunut yksityisautoilun puolelle. Se kun vaan on kolme kertaa nopeampaa kuin julkisilla kulkeminen...
- tapailen joitakin työkavereitani myös työajan ulkopuolella / tämä pätee edelleen
- en harrasta mitään erityistä / no en niin. Mun mielestä lukeminen ei oo harrastus, vai onko se?
- kulutan aikaani tietokoneen ääressä joskus liikaakin / tunnustan! Hurahdan aina ihan tyhmiin juttuihin netissä. Esim. pallojen räjäyttelemiseen.
- ärsyynnyn helposti / joo kyllä. Tosin on minusta ehkä vähän kärsivällisempi tullut, mutta jos jostain sitten ärsyynnyn, ärsyynnyn siitä megalomaanisesti.
- lepyn helposti joopa kai
- rakastan laiskottelua laiskottelu on ikuinen rakkauteni.
- olen hyväuninen / luojan kiitos olen edelleenkin. Mulla on kaksi huono-unista yötä vuodessa. Jos ne osuu peräkkäisille kuukausille, olen puoli vuotta ihan sekaisin.
- pidän kuitenkin myös siivoamisesta (en kyllä aina) / ei mua varmaan suotta ole joskus nimetty blogistanian viralliseksi siivoojaksi? Heh.
- juon kahvia kohtuullisesti / sain viime keväänä synttärilahjaksi kahvikoneen, joka jauhaa kahvipavut jne. Sen jälkeen kohtuullisuus on välillä hieman hakusessa
- juon alkoholia kohtuullisesti / joo. Juon aika harvoin oikeastaan, mutta juomiseni on kyllä melko humalahakuista. En ole koskaan käsittänyt termiä "käydä lasillisella".
- tupakoin kohtuullisesti / no valitettavasti edelleenkin. En tosin ole edes yrittänytkään lopettaa. Kai se ny joku pahe täytyy mullakin olla, muutenhan mut julistettaisiin pyhimykseksi.
- olen kaikkiruokainen / joo siis periaatteessa kyllä, mutta on joitain ruoka-aineita joista en tykkää yhtään. Kuten fetajuusto ja oliivit. Kreikkalainen salaatti ei siis vie sydäntäni.
- tykkään syödä karkkia ja paljon / olen koittanut vähentää ja välillä ihan lopettaakin. Kun on näitä karppauksia sun muita juttuja tullut kokeiltua.
- minulla on ajokortti / onhan mulla. Tosin oon ihan varma että kaahaan sen vielä joku ruma päivä hyllylle, kun mun uus auto on niin sairaan nopee.
- perheellämme on auto / noloa varmaan ees myöntää, mutta perheeni kuudesta jäsenestä neljällä on auto.
- en tykkäile ajaa Helsingin keskustassa / miksiköhän mä tälläsenkin tärkeen seikan olen oikein nostanut esiin? En tiiä tykkäänkö nykyään vai enkö kun en oo harrastanut pahemmin.
- olen melko lyhyt / ja pah! 10 sentin korkkareilla olen 172-senttinen!
- painoindeksin mukaan olen normaalipainoisuuden ylärajalla / no tarkastin just, olen lievästi ylipainoisen alarajalla nykyisin. Eli oon lihonut, omg kuolen.
- käytän piilolinssejä / joo kyl. Ja tiimarin rillejä, hienoja!
- seuraan muutamia sarjoja ja dokumentteja telkkarista / taidan kyllä seurata enemmänkin kuin muutamia. Ja kaikki yhtä paskoja ja noloja, joita ei kukaan muu katso kuin mä!
- pidän lukemisesta / juu ja ihan täydestä hömpästä. Nyt sen uskallan tunnustaa. Huh helpotti.
- pidän musiikista / juu
- olen soittanut nuorempana viulua ja pianoa / no joop
- inhoan popedaa, eppunormaalia, laura voutilaista ja kaija koota / vaihdetaan kaija koo lauri tähkäksi ja lisätään joukkoon vielä Yö-yhtye.
- olen huono käsitöissä oon hei nykyisin tosi haka virkkaamaan mm. mattoja !
- en ole hyvä kokki osaan tehdä joitain ruokalajeja, mutta en mä kyllä hyvä oo.
- mies hoitaa kokkauksen kyllä, ja edelleen se tekee yhtä isoja satseja kuin silloin kun lapset, tursaat ja poika/tyttöystävät kuuluivat muonavahvuuteen.
- joskus olen melko kekseliäs / en todellakaan tiedä miksi olen tälläisen seikan itsestäni nostanut esiin... en varmaankaan ollut enkä ole sen kekseliäämpi kuin useimmat meistä
- en inhoa talvea / INHOANPAS!! Tämä seikka on kyllä näköjään ihan totaalisesti muuttunut. Inhoan inhoan inhoan.
- en välitä siitä, että näytän pakkasella muumiolta / VÄLITÄNPÄS!! Tämäkin seikka on muuttunut.
- inhoan talviautoilua / no todellakin inhoan.
- rakastan kesää rakkaussuhde kesään jatkuu edelleen <3
- olen ennakkoluuloton / joo vaikka kyllä mä oon myös jossain asioissa hyvin ennakkoluuloinenkin, myönnettäkööt.
- hyväksyn homoliitot / joo en ole muuttunut persuksi, onneks.
- en hyväksy homojen adoptiovaateita / jaahas, no kyllä nimittäin nykyisin hyväksyn. Hieman ihmettelen, että olen ollut joskus tuota mieltä. Parempi kaksi homohuoltajaa kuin huonot heterohuoltajat. Tai jotenkin noin.
- en seuraa politiikkaa / vaikka ehkä pitäisi, niin joo en. Politiikka ei vaan jaksa kiinnostaa.
- en juurikaan seuraa urheilua / en juurikaan. Lätkän mm-kisojen Suomen pelejä oikeestaan vaan.
- pelkään hammaslääkäriä joo ja kauhukseni mulla on hammas vähän kipeä. Klup.
- pelkään tavallista lääkäriä / noloa mutta kyllä. En siis lääkäriä ihmisenä, vaan sitä että minusta löydetään jonkun flunssakäynnin yhteydessä joku kamala tauti. Vaikka eihän se tietenkään sen lääkärin vika ole..
- mielestäni nykyinen peruskoulu tasapäistää oppilaat / joo eiköhän se niin ole. Ja peruskoululaiset ne vasta tasapäistävätkin. Tuttuni kertoi, että hänen tytärtään alettiin kiusaamaan silmälasien takia, koska hän oli luokkansa ainoa rillipää ja sen vuoksi "poikkeus". Huoh.
- en pidä erikoisuuden tavoittelemisesta / no juu en todellakaan. Sellaisen keinotekoisen "olen niin taiteilija" tai "olen tällänen hippi"- roolin vetäminen on noloa
- en pidä pyrkyreistä / ai no nykyisin rakstan pyrkyreitä. Vitsivitsi. Juuen.
- olen sosiaalinen / joo. Mun pomo sanoi mulle kerran ettei tiedä ketään joka ois niin sosiaalinen kuin mä. Olikohan se kehu? ;)
- pidän kuitenkin omissa oloissani olemisestakin / joo kylläpä kyllä. 

Aika vähän mikään on muuttunut kahdeksassa vuodessa. Tosin olihan tuossa nyt sellaisiakin asioita, jotka eivät edes voi muuttua tai sit joku huijaa. Siis joku entinen Elma tai joku nykyinen Elma ;)

Päätän mielenkiinnottoman muisteluraporttini täältä tähän.  


3 kommenttia:

  1. Täähän oli hyvä idea hei! Harmi vaan, että en voi palata reilua viittä vuotta ajassa taaksepäin ja kirjoittaa vastaavaa listaa itsestäni. Mutta ainahan mä voin tietysti käyttää noita sun väittämiä ja korjata ne itseäni koskeviksi... :D :D :D (Toi olikin niin hauska idea, että nauran sille vielä ensi vuonnakin!)

    VastaaPoista
  2. HEHEE hei älyn hyvä idis! Mutta täällä on ainakin kello sekaisin kuin seinäkello. Oot muka lähettänyt ton kommentin parii minsaa vaille kolme iltapäivällä... hassua- postitin tän kuitenkin tässä illalla.. hah haa.

    VastaaPoista
  3. Mä olen aina ajastani edellä. Tai ajastasi...

    VastaaPoista