maanantai 8. lokakuuta 2012

Tanssii Ristomatin kanssa

Hei vaan. 

Onneksi olen välillä kekseliäs ja joskus jopa neronleimahtava. Tässä aamussa olisi muuten olleet suurkatastrofin ainekset ilmassa.

Lainasin eilen silitysrautaani juuri omaan minikotiin muuttaneelle tyttärelleni. Vaikka itse en todellakaan ole mikään silittäjänainen, silitän vain pakon edessä ja ilman pakkoa kissoja, niin kyllä minä joka aamu ylleni päätyvää paitaa hieman raudalla painelen. Kun on toi kuivausrumpu ja tällänen pähkäpää niinkuin minä, niin usein temmon kuivurista pyykit vaan sellaseen ei-niin-siistiin läjään pöydälle aikomuksenani viikata ne koreihin ihan just... 
Ihan just saattaa joskus kestää monta päivää, niin arvannette kuinka ihanan suoria ja silkoisia vaatteeni ovat....

Tänään aamulla  joka ikinen vaatekappaleeni oli niin tuhannen rypyssä ettei oo tosikaan. Kaikista rypyttömin vaatekappale oli mekko. Suihkin siihen silitysapua tietämättä yhtään miten ko. neste toimii ilman kuuman raudan kosketusta. Hyvin toimi! En oo turhaan kehunut tätä ainetta. Ilman silitysapua oisin joutunut tulemaan ryppypaidassa töihin ja se nyt ois ollut jo ihan liian kamalaa laiselleni hienolle rouvalle! ;)  


Lauantaina tehtiin täsmäisku Ikeaan ja että oltiin hyviä ja päteviä! Etukäteisvaanintareissu kannatti, koska nyt me tyttären kanssa kierrettiin mööpeliosastoa rivakasti kuin soturit, ja infopisteeltä vaan tilattiin toi, toi, toi ja toi noutopisteeltä noudettavaksi ja muutama roina varaston hyllystä ja tietty vähän sälää, kuten kukkaa, mattoo, verhoo, kammokas setä pakettiautolla hakemaan ja koko hommaan meni vajaa kaksi tuntia. Ei mennyt pitkää aikaa kun kyse oli  sänkyä lukuunottamatta lähes koko asunnon sisustuksen hankkimisesta. 
Rivakka sotilaallisuus jatkui mööpeleiden kasaamisen kanssakin, jossa ihan parhaaksi avuksi osoittautui ex-tursas! (ex-tursaat ovat poikani kavereita, jotka ennen aina tursailivat meillä kotona ja niitä saattoi aamulla bongata erinäisistä nukkumapaikoista). Sänkykin oli noudettavissa samoilla tulilla ja ai että!


Saatiin muuttoavuksi sellainen sedän hyvä kaveri pohjois-suomesta. Kun remontin/kalujen kasaamisen jne. jälkeen tulimme meille, niin oli siis ihan "pakko" juoda muutama maalikalja, eli siideri. Mutta hähähä. olinkin ovela. Siinä kohtaa kun kitara soi ja kuorolaulu kaikasi ja kalja virtasi takkahuoneessamme, minä join kaksi pulloa siideriä ja lopun aikaa vain täytin pulloa vedellä. Huijasin itseäni! Hehee.  Mikä oveluus olenkaan!?

Koko viikonloppu meni siis enempi vähempi minikoti-asioiden parissa. Arvostan kyllä E-setää tosi paljon, kun se on niin taitava remonttimies. Ja tietää millaisia työkaluja mihinkin hommaan tarvii jne. Niin ja se asunto on nyt valmis ja kiva!

Oman jättikotini zen-saneeraus on siis tekemättä...

Ehdin kuitenkin viikonloppuna telkkaroimaankin, tietenkin. Ai että tykkäsin perjantaina neloselta tulleesta "Vain elämää"- ohjelmasta. Kerrankin kiva uus ohjelma, eikä aina vaan jotain hulluna hääkakkuihin-tosi-tv-paskaa. Suosittelen kyllä. 

No sit eilen katoin Tanssii tähtien kanssa. Jumalauta mikä oikeusmurha että se Ripamasa Ratia saa vielä neljällä pisteellään jatkaa kisaa. Kaikella kunnioituksella kaikkia vauvoja ja kännisiä kohtaan, mutta Risto-Matin tanssi näyttää humalaisen vauvan askeltamiselta. Kauhee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti