torstai 4. lokakuuta 2012

Kukku-fucking-luuruu

Muistatteko, kun vuosituhat vaihtui, eli oli tää suuri ja vaarallinen Millennium, jolloin tietokoneiden piti räjähtää, galaksien piti räjähtää ja Neiti Ajan seota?

Tuolloin monelta eri taholta oli galluppia ja mietintää, että jos saisi/pitäisi valita yksi kappale, minkä haluaa kuulla kun tämä maaginen vuosituhannen vaihdos tapahtuu, niin mikä se olisi.

Vastaukseni oli sillon ja on edelleenkin: Queenin Bohemian Rapsody. Queenillä on toki paljon parempiakin biisejä, tää on ehkä jo jopa hieman väsähtänyt tää kappale, mutta tämä se kuitenkin on. Ollessani rippileirillä, oli jollain mukana Queenin A Night at the Opera-kasetti ja tämä kyseinen kappale on tällä levyllä. Suhteemme on siis melko pitkä.

Sitäpaitsi! Ko. biisi kuvastaa hyvin mua. Ei nyt ehkä sanoituksiltaan niinkään, mutta sävelkulultaan. Hidasta ja heviä samassa läjässä. HEH.

No mutta, tämä muisteluosuus oli aasimainen silta tähän päivään.

Kuuntelen radiota jonkun verran kotona ja autossa aina. Ennen kuuntelin töissäkin, mutten enää. Olen nyt tehnyt sellaisen havainnon, että joka toiselta radiokanavalta tulee PMMP:n "damdidam dam lauluni, damdidam rakkaalleni"- ralli ja joka toiselta Mariskan käsittätön kukkuluuruu-renkutus. Mariskan biisi lupailee alkuun hyvää. Sellainen synkän mahtipontinen poljento. Sanatkin ovat alkuun sellaiset että nyt taidetaan uida todella syvissä vesissä  tai muuta syvällistä. Mutta sitten alkaa kertosäe ja se idioottimainen kukkuruuluu-jankutus. HYI.
Vois se Mariskakin päättää että mikä se niinku on. Välillä se on humppa-Martta. välillä kai joku kapinallinenkin olevinaan ja nyt sitten se on menny tollasen hirvittävän korvamadon tekemään. Hyi Mariska sinua.

Olin eilen taas tyttären uudessa minikämpässä... ööö.. istumassa jakkaralla. Hän pesi keittiön laatikoita ja kaappeja, ja mä katselin tosi hyvin tätä tointa. Tänään siellä alkaa tositoimet remontin suhteen. Sunnuntaina (luultavasti) minä pääsen parhaaseen elementtiini, eli Ikeaan! Aion taas olla siellä kuin lehmä kesällä, eli valtoimenani. Omat hankinnat ovat nyt hieman jäissä. Sisustetaan nyt kämppä kerrallaan, minä keskityn ensin lähinnä vanhan roinan poistoon.

Alan suunnittelemaan kotiinlähtöä ja matkaa kotiin. Eli että ajanko esim, kovaa vai hiljaa jne.
Se on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti