maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ihmiskoe alkaa tänään

No niin kansalaiset, medbörjare tai jotain sinnepäin.

Tänään alkaa ihmiskokeeni. Minulla on hyvin suuret odotukset kaiken liikenevän ajan suhteen, mitä mulla tulee olemaan kun en istu toljottamassa telkkaria tai puhkomassa palloja tietsikalla. Odotukseni ovat jopa niin suuret, että saattaa käydä niin,  että odotus ja todellisuus eivät kohtaa ja sitten mä sorrun ja katon telkkaria 10h putkeen JA puhkon samalla palloja.

Lupaan kirjoittaa tänne rehellisiä raportteja  miten ihmiskoe sujuu. Tai ei suju, riippuen nyt ihan siitä että sujuuko se vai ei.

Tää maanantai tulee olemaan haasteellinen. Nukuin jostain syystä hirveen huonosti yöllä ja vaikka oisin nukkunut hyvinkin, niin maanantaisin töiden jälkeen olen yleensä aina ihan ihmisraato. Tosin, nyt kun aattelen niin ehkä raatoisuuteni johtuukin vaan audiovisuaalisten ärsykkeiden aiheuttamasta yleisestä happanemisesta? :D Nähtäväksi jää.

Ihanhan tässä alkaa melkein jännittämään, että kuinka eukon käy.

Mulla oli kiva viikonloppu. Aivan älyn kiva. Perjantaina oli viiskymppisten valmistelua ja lauantaina sitten juhlat ja oli oikein kunnon kotibileet. Tuli naurettua taas niin, että kun nauru kerta pidentää ikää niin en kuole ikinä. Sori vaan.

Ei mulla nyt muuta kuin että huomenna seuraa ensimmäinen raportti ihmiskokeesta. Näkemiin!

2 kommenttia:

  1. Elmis, SE ON MAHDOLLISTA! Mää tunnustan: olen jättänyt läppärin töihin viikolla ma-pe jo viime syksystä saakka. Moneen vuoteen ei ole ollut tv:n ohjelmavirtaa tarjolla. Hengissä edelleen! Kirjastot on olemassa (sieltä saa sekä kirjoja että elokuvii), kaverit ja kotiduunit. Plus vaihtelevasti muuta. Riittää hyvin...

    VastaaPoista
  2. Heei Elma. Eksyitkö pallolandiaan? :(

    Tulin lukemaan sillä välin, kun pitää ootella, että fb-pasianssi latailee mulle lisää elämiä.

    VastaaPoista