perjantai 2. marraskuuta 2012

Kuivakurkkurotta isännöi

Valtaisan mahtavaa marraskuuta kaikille!

En tajua, miksi niin kovin monet inhoavat marraskuuta. Minä en! Yksi syy on se, että marraskuu päättyy joulukuuhun;) Jos marraskuu oisi jossain muussa kohtaa vuotta, niin ehkä minäkin liittyisin inhoajien sankkaan kaartiin. 

Nyt kävi Elmalla kuulkaa lähestulkoot moukan tuuri! 

Olen vaahdonnut ja suunnitellut operaatio Vitriinin kanssa jo kyllästymiseen saakka. Menin toissapäivänä Ikeaan toverini kanssa, ihan vaan jotain pientä hankkimaan ja nekin pienet lähinnä hänelle. 

Noh, olin jo etukäteen saanut kuulla, että kummipoikani perhe oli menossa samana päivänä Ikeaan, ja juuri perheen isukilta olisin jonain määrittelemättömänä päivänä kysynyt vitriinin roudausapua, koska Elmasedältä en kysy ikinä mitään, jos on Ikeasta kyse. 

Eikun tuumasta toimeen. Treffit varastoalueella, 12 yksikön voimia vaativa raastaminen hyllystä, kahden yksikön asiakaspalvelusta nouto, voimakasta pakuun pakkaamista, raivokasta 14 yksikön himaanroudausta (poikani tuli kaverinsa kans avuksi) ja nyt minulla ihan yhtäkkiä on uusi vitriini ja ruokapöytä. Jee. Sillä ei ole mitään merkitystä, että ne ovat kaikki vielä laatikoissa pitkin lattioita. Pääasia että ne ON! 

Kun yksiköitä raahattiin sisään, sattui Elmasetä samoilla tulilla himaan, vaikkei sen ees pitänyt tulla. Jumalauta että sen naama olikin sitten tuhannen norsun v***lla. Tietenkin, koska kyse oli Ikeasta. Pitäisiköhän sen mennä ihan tutkimuksiin ton Ikeavihansa kanssa. Nimittäin, sitten kun kaikki on koottu ja paikallaan, pahvit roudattu roskikseen ja muutenkin paikat ojennuksessa, ei se sitten dissaa ees Ikeakaluja. Hmh.

Joulusiivous ei sitten olekaan edennyt yhtä mallikkaasti. Tää työssäkäynti ja ennen kuutta herätykset lannistavat iltaisen toimintatarmoni. Mutta nyt viikonloppuna, olkoot vaikka kuin pyhä, minä toimin! Ilmeisesti entiset tursaat kokoavat myös kalusteeni. Ai että. 

Nyt minä jatkan joulun suunnittelua. Kivaa perjantaita kaikille! 
 

10 kommenttia:

 1. Hahaa, kiinni jäit! Iltatoimintatarmottomuutesi on kellojen kääntämisen seurausta, vaikket sitä tunnustaisikaan ;)

  VastaaPoista
 2. Jäin miettimään tässä tuota joulukuun syvintä olemusta. Siis sen nimen. Onkohan missään muussa kuin suomenkielessä kokonaista kuukautta nimetty joulun mukaan? Ei ainakaan ihan heti tule mieleen.

  VastaaPoista
 3. Missä sää oot? Tuu ny jo takasin. Pliis ja jooko?

  VastaaPoista
 4. Niin justiinsa, missä on Elma?! Ettet vaan ole hukkunut joulusiivouksen yhteydessä…? Raportteja kaivataan! :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Joko ne kaapinovien saranat on kiillotettu?

  VastaaPoista
 7. Elma! Herää! Mää haastoin sut kirjoittamaan; tuu partsille lukemaan haaste!

  VastaaPoista
 8. Elmaaaaaaaaaa. Missä olet? Joko setä on päästänyt pinteestä pois?

  VastaaPoista
 9. hei, joulu menijo. Tuu ulos kaapista, pliiis.

  VastaaPoista
 10. ELEMAAAA!! Herrää jo,ja kaada sinne kurkkuseen jotain juomaa!jottei enempää ois kuiva.jospa se kosteella kurkulla sujuis blogin päivittelykin paremmin ;)

  VastaaPoista