maanantai 12. elokuuta 2013

Loppukesän paskat ja pölyt

Okei, jotkut tietänevät, että olen muka jonkunsortin siivoojanainen vailla verta, enkä mitään muuta suunnilleen teekkään kuin hinksutan residenssini nurkkia hammasharjalla. 

Voin kuulkaa kertoa, että tämä on niin harhainen luulo kuin olla ja voi. Asun paskassa! Joka paikka on täynnä kaikenlaista kesäskeidaa. Vois toi aurinkokin painua tosta mailleen, ettei kaikki rasvaiset tahmajäljet jokapaikassa näkyisi. 

Tietenkin kun on kotieläimiä, niiden mukana tulee kaikenlaista tauhkaa. Mutta olisi raukkamaista ja väärin syyttää nyt yhtäkään karvaista kaveria tästä kotini alennustilasta. Ei yksikään koira tai kissa jätä rasvaisia näpin jälkiä kaappien oviin tai Hesarin painomusteisia sormenjälkiä ovenkarmeihin, valokatkaisijoihin.. no siis kaikkialle. 

Alkoi taas ahistaa se tuleva putkiremontti. Tiskipöydän allaskaappi pitäisi tyhjentää siihen mennessä. Minne minä kaikki nekin kamat tungen? Ja sit sellainen, että mulla on valehtematta ainakin neljäsataa muovipussia täällä! Meidän perheessä, häpeäkseni minä mukaanluettuna, ei olla vieläkään totuttu minkäänsortin kauppakasseihin, vaan se on aina ja aina se muovikassi jos toinenkin, mikä marketista kotiin kantautuu. 

Kellään mitään miljoonan markan idistä, mitä vanhoista muovikasseista voi tehdä? Leikata kuteeksi ja virkata mattoja kylppäriin, terassille.. hitto olkkariin ja sohvanpäälliseksi? 

Huomannette, että päällä on just aika iso sotkuangst, jota alan kyllä ihan varmasti ihan kohta hoitelemaan ees jotenkin. Kylläpä varmasti niin. 

Armoa! 

Eikö oo hirveen kiva että päivitän taas tätä blogia? Just tälläisiä kirjoituksia kaikki ihan varmasti haluuvat lukea. Noh, katotaan ny. Angst. 

6 kommenttia:

 1. Aikas kattelet ja sit alkaa ketuttaa ja sit kaivat sen hammasharjan esille ja sit alat siivoamaan raivopäisenä ja sit on ihanaa ja sit voi syksy tulla ja sit armoa!

  VastaaPoista
 2. Muovipussia muovipussin sisään tarpeeksi paljon&tiiviisti, niin voi saada aikaan jonkinasteisen säkkituolin. Tai sitten viet roskiin...

  VastaaPoista
 3. Make, näinhän se on. Mut sit, jotenkin näin loman jälkeen on iltaisin ihan raato.. tai no, mä olen aina melkein iltaisin raato. Pitäs nyt vaan alkaa, pitäs. Eilen kyllä hinksutin enimmät että pystyin olemaan.

  Kultakausi, hmmm... säkkituoli. Kuulostaapas aika vinkeeltä idikseltä. Pitää miettiä. Kiitti hei :)

  VastaaPoista
 4. Aika kauan tuo siivous on jo kestänyt....... Tule jo takaisin

  VastaaPoista
 5. Voi Elma sun kanssas, kun oot näköjään lopettanut tän hommelin :(.

  VastaaPoista
 6. Kyllä sä nyt jo voisit heittää sen hammasharjan nurkkaan ja koettaa kertoa, että miten sen putkirempankin kanssa kävi... Kaameen pitkiä siivousurakoita!

  VastaaPoista